אורז מלא בתנור

מי שעדיין לא אוהב אורז מלא, או מי שרוצה לנסות משהו חדש, מוזמן לנסות את המתכון הבא – הכנה קלה מאד והטעם – זה אני אשאיר לכם לשפוט. 2 כוסות אורז מלא[singlepic=17,213,160,,left]
בצל גדול חתוך לקוביות קטנות
רבע כוס שמן
רבע כוס דבש
רבע כוס רוטב סויה
4 וחצי כוסות מים מהברז
כפית מלח

מערבבים בתבנית, קדרה או סיר שמתאים לתנור ומכניסים לתנור לשעה וחצי בחום של 180 מעלות.

מוציאים ומתענגים על הטעם.

נ.ב. – לאורז זה אין טעם של אורז. הוא מזכיר קצת חיטה בחמין של שבת. טעים מאד ומיוחד!

9 תגובות
  1. שילי
    שילי אומר:

    תודה רבה!! יצא מעוללללהההה!!!!!

    אציין שבפעם השנייה שהכנתי (כן, כן.. זה הפך למתכון של קבע בריטואל הבישולים שלי), הוספתי שקדים לגיוון והשתלב מצויין.

    הגב

פינגבקים וטרקבקים

  1. […] הבסיס למתכון לקחתי מהאתר הזה ועשיתי בו שינויים (הוספתי עדשים לקבלת חלבון מלא, […]

השאירו תגובה

רוצה להצטרף לדיון?
תרגישו חופשי לתרום!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *