מרק כתום
אין כמו מרק כתום לארוחת צהריים או ערב. הכנה פשוטה מאד והתוצאה – טעימה ומשביעה.
מצרכים:
6-7 גזרים
דלורית או דלעת קטנה
בטטה
אופן ההכנה:
מקלפים את הירקות ומבשלים עד לריכוך. מתבלים במעט אגוז מוסקט טחון ומלח לפי הטעם. מרסקים בבלנדר.
למה זה טוב?
טעים מאד ועשיר מאד בבטא קרוטן. בטא קרוטן חשוב לשמירה על ריריות הגוף (מערכת הנשימה, מערכת העיכול) ומזין את העור.
השאירו תגובה
רוצה להצטרף לדיון?תרגישו חופשי לתרום!