יבלות ויראליות
ישנם וירוסים שגורמים לנו לשכב במיטה שבוע ימים כוירוס השפעת, ישנם וירוסים שפוגעים בכבד כמו נגיפי ההפטיטיס השונים וישנם וירוסים שגורמים ליבלות. היבלות הן כלל לא אסטטיות ובדרך כלל כל מי שנדבקו יבלות לגופו, מנסה להפטר מהם – ומהר…
ברפואה הקונוונציונאלית אין טיפול אמיתי לבעייה אלא רק טיפול סימטומטי. חומרים שונים יכולים להרוג את התאים שצמחו להם או בבית באמצעות מריחת תכשירים באופן יום יומי או צריבה בחנקן על ידי מומחה.
בין כך ובין כך, יכולה לצמוח לה יבלת חדשה באותו מקום או קצת ליד – כך על פי ה"מרק", ספר שהוציאה חברת התרופות הגדולה בעולם.הטיפול השלם ביבלות ויראליות חייב להיות משולב ולדאוג למיגור הוירוס ולא רק לחיסולה של היבלת.
הטיפול יתחלק ל – 2 חלקים:
1. טיפול חיצוני – טיפול בעזרת הצמח טויה (THUJA). עלי הטויה מזכירים בצורתם את עלי הברוש, אך תכונותיו של צמח הטויה שונות במקצת. הטויה הוא צמח מסגל. הוא מצויין לכל מי שנמצא במצב חדש בחיים, פיזי או נפשי. הוא מעולה כהכנה לניתוח קשה או סתם לפני חיסון. הוא נלחם בטפילים במערכת העיכול ונכנס לפורמולות שונות נוספות, אך התפקיד החשוב ביותר של הטויה הוא במלחמתו ביבלות הויראליות. צריך לרסס מספר פעמים ביום על מקום היבלת טינקטורה נקייה של הטויה. טיפול מושלם ייתמך בטיפול פנימי.
2. טיפול פנימי – הטיפול הפנימי נעשה באמצעות פורמולה לחיזוק מערכת החיסון. הפורמולה מעוררת את מערכת החיסון לפעול כנגד הוירוס וממילא היבלת תפסיק לגדול ותנשור. אין פורמולה אחת לחיזוק מערכת החיסון, אולם המועדפת עלי היא פורמולת עוז שמכילה צמחים בעלי עצמה וביחד עם זאת אינם גורמים נזק.
שילוב של הטיפול הפנימי והחיצוני משיג תוצאה טובה. לעיתים, באנשים עם מערכת חיסון חלשה במיוחד כדאי לשלב דברים נוספים כמו – ויטמין C על בסיס יום יומי, תוכנית לחיזוק כללי של הגוף באמצעות תזונה, תוספים וצמחים, תוכנית לניקוי הגוף מרעלים ועוד.
רק בריאות.
נשמע אמין! איפה משיגים פורמולות כאלו? אני יכול לקחת אותם על דעת עצמי?
אפשר להשיג את הצמחים האלו בחנויות טבע רבות. גם אני מכין את הפורמולות האלו וניתן לפנות אלי 052-5802441 או למייל.
למעט מחלות מסויימות, אין כל מניעה להשתמש בצמחים אלו, לכן, כדאי שמי שלוקח תרופות מרשם יתייעץ באופן פרטני. נדב.
מה לגבי שימוש בחלב תאנים? ניתן לקנות, או שצריך כל פעם ללכת לקטוף? תודה
רננה שלום,
מספרים שחלב תאנים טוב ויעיל אם כי, הוא כנראה עובד במנגנון של צריבה בדומה לחנקן ובדומה לתרופות הקונוונציונאליות ולא עובד בעזרת מיגור הוירוס.
בנוגע לפרקטיקה – זה באמת מסובך למצוא חלב תאנים אם אין עץ ליד הבית וזה לא בדיוק העונה…
בהצלחה, נדב.
שלום,
האם אפשר להשתמש בפורמולות בזמן הנקה?
תלוי איזה….