סלט פסטה קר

רכיבים:
פסטה מחיטה מלאה מבושלת
זיתים שחורים – טבעות
עגבניות שרי חתוכות לרבעים
אורגנו חי קצוץ או יבש
בזיליקום חי קצוץ או יבש
שמן זית

אופן ההכנה:
מוסיפים לפסטה זיתים ועגבניות שרי. מתבלים בנדיבות באורגנו, פחות בנדיבות בבזיליקום ושמן זית. מערבבים טוב ושומרים במקרר כשעה לספיגה של הטעמים.

0 תגובות

השאירו תגובה

רוצה להצטרף לדיון?
תרגישו חופשי לתרום!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *